OGLASILA SE MAJKA DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Moj sin ne želi da se oženi

Tokom prethodne večeri u Beloj kući je bilo veoma napeto, a posebno u sagi čiji su glavni akteri Aleksandra Subotić i David Dragojević. Naime, Subotićeva je istakla da su ona i David pokušavali da imaju decu, ali da je Dragojević operisan i da ima usporene spermatozoide.

Davidova majka Biljana Dragojević pomno prati dešavanja u Beloj kući,a otkrila je da nije upoznata sa pričom da su Aleksandra i David planirali potomstvo.

- Koliko ja znam, oni nisu pokušavali, da jesu to bi bilo kako treba. Ja ne znam da je David imao neki problem. On do 35 neće da se ženi niti da ima decu, tako priča. Ne znam... - ostala je nedeorečena Biljana.

Osim toga, David je izjavio da je slao novac Aleksandri dok je bio u Americi za silikone, dok je ona tvrdila da je išla na estetski zahvat o svom trošku. Biljana je objasnila i da nije upoznata sa situacijom da je David slao Aleksandri novac i da ne želi da komentariše ovu temu, jer ne zna detalje njihovih finansija.

- Što se tiče finansija, nikad nisam ulazila u njihov džep. Ja neke detalje o tome ne mogu reći jer ne znam. A to da je slao, pa verovatno jeste, ali opet ne znam, ne mogu da kažem - rekla je Davidova majka Biljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrintScreen

Pogledajte još