"L&Z" i "Mg Mivela" zajedno na Fruškogorskom maratonu

Petu godinu zaredom, redakcija magazina “Lepota i zdravlje”, zajedno sa čitateljkama, učestvovala je na planinarskom Fruškogorskom maratonu koji je ponovo okupio veliki broj ljubitelja prirode i zaljubljenika u jedan od najlepših nacionalnih parkova naše zemlje.

Na njihovu sreću, kada je počeo 42. Fruškogorski maraton, osvanuo je divan, sunčani, pravi prolećni dan. “L&Z i MG Mivela staza”, duga skoro 23 kilometra, mnogima je na prvi pogled delovala nesavladivo, pa su se naši prijatelji iz “Mg Mivele” potrudili da na tri kontrolne tačke do cilja svim učesnicima obezbede osveženje – vodu “Mg Mivela”, koja je prirodni izvor magnezijuma.

Timu “Lepote i zdravlja” priključile su se i čitateljke koje su prepešačile dugačak put i na taj način poboljšale svoju psihofizičku kondiciju, i dokazale sebi, ali i drugima, da mogu da se izbore sa psihičkim izazovima i fizičkim naporima.

Najjači utisci ove celodnevne šetnje kroz prirodu, pored preko potrebnog isključenja iz užurbane, urbane svakodnevice i divnog druženja, jesu ideja da možemo da stignemo mnogo dalje nego što nam se na prvi pogled čini i inspiracija da kretanje postane sastavni deo naše svakodnevice, jer lekovito deluje i na telo i na duh.

Takođe, u toku je bila i nagradna igra, u kojoj su učesnice sa najvećim brojem lajkova, koje su postavljale na Instagram fotografije sa heštegom #LZmaraton2019, od kompanije “Oriflame” na poklon dobile proizvode iz eko kolekcije “Love Nature”.

Pokrovitelji “L&Z i MG Mivela staze” su bili Gradska uprava za privredu i turizam i Pokrajinski sekreterijat za privredu i turizam.

Pogledajte još