MOJE PUTOVANJE IZ SNOVA: Miloš Mićović – Lefkada

Da modni svet odavno nije samo teritorija brojnih lepotica, potvrđuje atraktivni Beograđanin Miloš Mićović koji je veoma zapažen u svetu modelinga kako kod nas, tako i na pistama širom svetskih prestonica mode. U modni svet ušao je na nagovor drugarice Gorane koja ga je prijavila za kasting modne agencije "Klik", a zahvaljujući sportskoj građi i markantnom izgledu, te urođenom instinktu za modu, vrlo brzo se snašao u modnoj industriji. Od 2011. godine do danas, osvojio je sve najvažnije nagrade na domaćim modnim festivalima, a svetski uspeh potvrdio titulom "Mister Universe". Njegova pojava krasi mnoge reklame i spotove popularnih izvođača, a pored mode oprobao se i kao pevač i do sada objavio dva uspešna singla.

S obzirom na česta putovanja zarad posla, obožava letnje avanture i odmore sa prijateljima, a za naše čitaoce izdvojio je svoj doživljaj grčkog ostvra Lefkade:

- Oko pet godina imao sam nameru da odem na Lefkadu i konačno sam se organizovao sa drugarima. Imao sam sreću da upoznam jednu Grkinju kod koje sam se vratio na mesec dana. Sve sam obišao i to je jedno od najlepših mesta i boja mora koje sam video. Zaljubljen sam u to mesto i to putovanje ću pamtiti ceo život. Moja topla preporuka. Posle Dominikane, ovo je letovanje možda čak i deli prvo mesto.

SMEŠTAJ – kakav smeštaj je, po vašem mišljenju, najbolje rešenje?

- Po mom mišljenju je najvažnije da je smeštaj čist i da je krevet udoban. Dobro je ako ste sami u smeštaju, da nema ko za šta da se buni. Nije mi toliko važan jer ako pričamo o letovanju, najmanje sam u sobi. Bitno je da je dobra energija i dobro društvo. Sve je onda lakše.

HRANA – koja su vam bila omiljena jela/lokalni specijaliteti na tom putu?

- Jako uživam u hrani. Obožavam da jedem i to poprilično oblino. Giros kao nešto što ne mogu da zaobiđem. Lukumades, njhihove neverovatne krofnice.

PIĆE – u kojim napicima ste najviše uživali?

- Ceđeni ananas ili kokos. Osvežavajuće i vraća energiju. Mada opet i vodu jako volim da pijem.

AKTIVNOSTI – kako ste najradije provodili slobodno vreme?

- Bez plana. Sedne se na skuter ili kvad, mapa u ruke i vozi. Gde nas put povede. Pešačenje i ronjenje su stvari koje me opuštaju.

NEXT TRIP – gde planirate sledeće da otputujete?

- Kuba ili Meksiko su na listi želja za ovo leto.

DREAM TRIP – koje mesto biste voleli da posetite tokom života?

- Šangaj, Lisabon, Kazablanka, hteo bih da vidim što više mogu.

Autor: Mario Badjuk
Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još