NARODE, PA NISAM UMRLA: Slađa Petrušić oglasila se prvi put posle infarkta

Voditeljka "Parova" Slađana Petrušić doživela je infarkt, a pratiocima i fanovima se obratila na Fejsbuku, gde je potvrdila razlog zbog kojeg je odsustvovala sa malih ekrana.

- Razlog što me nema ovih dana na Happy TV je tihi infarkt koji sam na nogama preživela došao i video da nemam srce, pa otišao - našalila se Slađa i nastavila:

- U životu nisam popila kap alkohola, ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, ne jedem masno, bavim se sportom... Kaže čika doktor da moram na sve te neke pretrage, rekoh: "Za*ebi to sad"... Dok ne obavim pretrage, za mene je jedini krivac, a ko drugi nego Srbi. Srećna televizija još uvek u potrazi za talentovanim i sposobnim Hrvatima... Siniša Svilan bio direktor i otišao...zamalo otišla i ja, javite se, Hrvati! Jaao, ako ne prestanem, ima da odem tri puta po srpski! - napisala je, a potom se uozbiljila.

- Moram sve kroz šalu... Narode, želim vam reći...slobodno konzumirajte drogu, alkohol, cigarete i svu nezdravu hranu...daljinski u ruke umesto trčanja, jer ja sam primer da ne treba živeti zdrav život.

- Narode, pa nisam umrla. Preležala ja to...još danas i sutra sam kao nova - poručila je fanovima.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: petrusicsladjana/Instagram

Pogledajte još