ZAKUNI SE DA IMAŠ DOKAZE DA SAM PROSTITUTKA: Žestoka svađa Stanije, Aleksandre i Ljube (VIDEO)

Gledaoci i danas popodne postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Šta je njoj toliko strašno uradila Stanija Dobrojević, da je toliko mrzi, bilo je pitanje za Aleksandru Subotić. Inače, ove dve ukućanke ranije su bile najbolje drugarice, međutim, odnosi su skoro zahladneli. Tokom ovog pitanja, njih dve ponovo su ušle u žestoku svađu, a sa Dobrojevićevom se posvađala i Ljuba Pantović.

- Staniju ne mrzim, ali šta ona meni radi vidi se svaki dan. To što ona radi, ne radi meni, radi sebi. Zna ona najbolje šta mi radi. Lepi mi neke etikete - rekla je Aleksandra.

- Aleksandra je zaboravila poruku koju sam joj pre par godina podržala. Ono što sam ja pročitala kako su pisali, tvoja izjava je bila da je tebe taj čovek napio i napravio ti dete. Bila si žrtva! Budi kulturna i pusti me da završim! Hajde zakuni se u dete da imaš dokaze da sam prostitutka! - rekla je Stanija.

- Ne! Nije tačno! Nemoj ti da mi pričaš o kulturi, ti si poslednja koja može da mi pričaš o kulturi! - pričala je Aleksandra.

- Mene su pitali da li poznajem tog čoveka i da li ima neke moje fotografije, ja sam rekla da ga ne znam i da može da pusti fotografije. Ta netrpeljivost između Ljube, tebe i mene je zato što je taj čovek vas gasirao da je imao nešto sa mnom! Subotići, što dalje od mene - govorila je Stanija o Čabarkapi, a onda se umešala Ljuba.

- Ne! Nego zato što smo bitnije od tebe! Stanija podržava ljude, da bi jednog dana ako sa njima uđe u rijaliti, mogla to da im trlja na nos! Dogovori se sama sa sobom, podvojena ličnosti! - vikala je Ljuba.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrintScreen

Pogledajte još