SEOSKA ZABAVA ZA SIROMAŠNE: Aleksandra sumirala utiske i otkrila šta joj je David poručio kada mu je čestitala slavu! (VIDEO)

Aleksandra Subotić je 7. maja proslavila slavu, a Veliki šef joj je tom prilikom priredio veliko iznenađenje i sjajnu proslavu, pa ju je Drvo mudrosti danas pozvalo na razgovor po kiši.

Aleksandra je pokisla stigla u Rajski vrt, a nakon što je rekla kako je dan njene slave odlično prošao u Zadruzi, zadovoljna svime što je bilo, pomenula je i Davida.

- Nisam znala da će to biti tako organizovano, da će biti tako prelepo za Crnim stolom... Osetila sam se kao kraljica, bilo mi je savršeno - rekla je, pa dodala:

- Iskreno, šokirana sam time, ali mi je drago da su se moj otac i majka sjajno slagali. Nisam mogla da verujem.

- Krivo mi je što Luna nije došla, i to zbog Marka. Videla sam da je i njoj krivo. Niko me nije razočarao. Davidu sam čestitala slavu, on meni nije čestitao... Zezala sam se da sam na godišnjem odmoru i da se sada bavim zabavama. Rekao je da sam seoska zabava za siromašne. I onda je i Ana to ponovila... Ružno je, ali njihovi komentari me ne dotiču - rekla je Aleksandra.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još