LEPI MIĆA RASKRINKAO ANU: Imala je seks sa Slobom (VIDEO)

Lepi Mića odlučio je da prestane da brani svoju drugaricu Anu Korać, pa je nakon skoro 9 meseci rekao da jeste imala seks sa bivšim mužem svoje bivše drugarice Kristine Kockar, Slobodanom Radanovićem!

- Ona nema šta da kaže! Je*ala se sa Slobom! Ti to kao ne znaš? Nemoj da se praviš budala! Neću više da je branim! Nju boli k*rac za Kiju! Ljudi su se po meni pi*ali zbog nje - "Braniš je, braniš je, braniš!". Ja sam ćutao šest meseci! Boli me ku*ac i da je ćerka moja! Tako je! Ovo nema veze sa rijalitijem, pusti ti te priče - vikao je Mića obraćajući se Bori.

- On joj govori da kaže da se Aleksandra samozadovoljavala u krevetu! Pa neka on kaže ako je mangup! E, to govori o njoj. Ja se zbog njenih takvih stavova i priča, promenio mišljenje o njoj. Nemam više sigurnost u nju. J*bala se sa mužem najbolje prijatljice, odrekla te se najbolja prijateljica ne znam zbog čega, ovde se zabavlja sa nekim koji je napravio milion loših stvari. Izgubila si svoje postojanje kao Ana Korać. Ti si bila moj drug kao Ana Korać. Nema više pardona! Ali da devojka izgubi tako svoj stav i karakter zbog ljubavi... Bolje ćuti, a ne: "Nisam ja to rekla", on (David) vrti samo: "Sve ovo, nije to tako i sve tako" - pričao je Mića.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.