KARAĐORĐEV IZRAZ LICA PRETUŽAN: Pomirile se Aleksandra i Ljuba (VIDEO)

Ljuba Pantović oduševila je sve odgovorom na pitanje novinara u kakvim je sada odnosima sa ćerkom Aleksandrom Subotić.

Kako se dalo zaključiti, majka i ćerka konačno su rešile da jedna drugoj pruže novu šansu i da ispeglaju nesuglasice, kako bi ponovo funkcionisale kao porodica.

- U lepim smo odnosima, meni je mnogo drago. Juče sam ustala i rekla da sam jako srećna, jer ja tako tumačim, da je ona shvatila da sam ja govorila istinu i da sam to govorila zbog nje da ona shvatila u situaciji u kakvoj se nalazila. Ona je to mislila da sam ja htela da uništim njenu vezu, da sam ja njen neprijatelj, a njen neprijatlj stoji pored nje - počela je Ljuba.

- Vremenom je uviđala te stvari, srećna sam jer je shvatila da joj nisam neprijatelj. Sve što sam radila, radila sam iz očaja, jer ne vidi šta joj neko radi, a ona je moje dete. Posle toliko vremena se povezuju sve stvari i ko igra rijaliti unutra i ko se igra napolju. Mnogo mi je drago što vidim da ona shvata, a bila je toliko zaslepljena. Ne mogu da joj uzmem za zlo. Mogu, jer me je isključila, ali je to bilo zbog njega - nastavila je Ljuba, misleći na Davida Dragojevića.

- Od momenta kada sam nanjušila šta ovaj radi njoj, pričala sam joj... Danas kod bazena sam joj objasnila ko joj je hakovao profil, ona ni to nije znala. On se i za to upecao večeras, on je hteo od nje da napravi fikus, a definitivno da preko njenog imena grabi ono za čime pati ceo život, a to je da bude imućan, a priča je bila sasvim kontra, ona je bila muškarčina koja zarađuje, koja plaća, koju ljudi vole. Hvala Bogu, vratila se ovde, otvorila se priča i nadam se da neće imati ništa više slično. On je njoj punio glavu protiv mene, on je imao pik da je razdvoji od mene, rešenje je bilo da ukloni Ljubu - kazala je Ljuba.

- Pa, ja sam iskreno rekla da, kada je moja majka došla kod Karađorđa i mene na slavu, da sam se ja iznenadila. Ja ovde nisam došla da se vređam, kada je tema o tome, ja sam tu da iznosim stvari o svojoj prošlosti, nisam htela da idemo ovako daleko. Nisam raspravljala sa mojom mamom o tome šta je bilo o svemu tome. Na neki način sam se ufurala u mirnu luku koja mi odgovara. Odgovara mi sada što je sve okej. Ima vremena, sve će se razrešiti - objasnila je Aleksandra.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još