MAMA DŽEHVA OPLELA PO ZADRUGARKAMA: Koraćeva i Luna Đogani nemaju ni srama, ni stida!

Goca Džehverović posetila je Belu kuću, pa se zgranula kad je videla koliko ukućani ne vode računa o svom životnom prostoru.

- Na kamerama se ne vidi ni deo te prljavrštine. To, bre, sve smrdi! Ma, užas - zakukala je ona.

- Oni ni srama ni stida nemaju. Njih ništa ne zanima, pasivni su, svi zamišljaju da su zvezde. Tuš-kabina je posebna priča - nastavila je Goca.

- Pločice prljave, smeće svuda, a oni se tu seksaju. Kako ih nije sramota?! To su sve ološi! Svuda je prljavo, niko ništa ne čisti, a oni bez problema, kako Zola kaže - vode ljubav. Ma, to nije vođenje ljubavi, to je seksanje u prljavštini - oplela je ona, pa izdvojila dve zadrugarke koje, po njenom mišljenju, ni kod kuće sigurno nisu ništa bolje.

- Ta Luna i Marko seksaju se svaki dan! Pa, uzmi operi, očisti, a ne da budeš toliko štrokava, a još si žensko. Ja ne mogu da verujem da oni nisu sposobni da srede za sobom, kažu nismo sluge da ribamo iza drugih.

- Tako niko ne čisti i ko zna kakve boleštine mogu da dobiju. Ja ne verujem da je kod Ane Korać i Lune čistije u kući kada za sobom ne peru ništa, a one se najviše seksaju u toj tuš-kabini. Obe su prave štrokavuše - besnela je Goca.

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još