TAJNA PRIJINOG POVRATKA NA SCENU: Aleksandra mora da zaradi ratu za kredit, ne želi pare od porodice Živojinović

Popularna pevačica Aleksandra Prijović vratiće se nastupima za mesec i po dana, ali ne zato što se uželela pevanja i druženja s publikom, kako je nedavno izjavila, nego zbog rate kredita od 6.500 evra.

Pevačica je postala majka početkom marta, a pre toga više od pola godine nije nigde radila, već je trošila pare koje je zaradila pre nego što se povukla iz javnosti zbog trudnoće. Ušteđevina se polako potrošila i sad je prinuđena da se vrati nastupima, pa se ovih dana užurbano priprema za ponovni susret s publikom. Bend je već našla, i to bivši Lukasov, uskoro počinje s probama, a nastupi kreću već u julu.

- Aleksandra više od deset meseci nije nastupala, a to je za pevače koji su na početku karijere kao ona ipak dug period. Kad je saznala da je u drugom stanju, počela je da štedi novac jer je bila svesna da je očekuje pauza, ali su se te pare potrošile. Poznato je da su ona i Filip još pre rođenja sina Aleksandra podigli kredit za kupovinu kuće na Bežanijskoj kosi, a to nije malo opterećenje za njih dvoje. Mesečna rata je 6.500 evra. Do sada je uglavnom Filip plaćao rate, ali njegov posao s restoranom ne može da pokrije sve troškove. Zato je Aleksandra odlučila da se vrati nastupima, iako se porodila pre dva i po meseca - kaže izvor blizak porodici Živojinović.

Filip i Aleksandra otkako su u braku troše novac koji sami zarade i pored toga što Živojinovićevi roditelji mogu finansijski da im pomognu.

- Njoj ne pada na pamet da troši novac Filipove porodice, oni su im čak ponudili pomoć više puta, ali Aleksandra to ne želi. Zato su i podigli kredit. Oboje su znali da neće biti lako da svakog meseca plaćaju ratu, ali su svesno ušli u to. Aleksandra dobro zarađuje, cena njenog nastupa kreće se i do 10.000 evra, ali ona mnogo ulaže u karijeru, pesme, spotove, pa joj ne ostane ni trećina zarađenog novca - zaključio je sagovornik.

Izvor: Kurir
Foto: aleksandra__official/Instagram

Pogledajte još