GAGI LJUT ZBOG ANABELINE IZJAVE DA JU JE VARAO SA NJENIM DRUGARICAMA: Ovo je nepoštovanje bivšeg muža, nije zadovoljna svojim životom!

Gagi Đogani poludeo je zbog izjave svoje bivše supruge Anabele Atijas, kada je u emisiji “Magazin IN” otkrila da ju je on varao sa njenim drugaricama. Đoganiju nije pravo što ga Anabela navodno stalno etiketira u medijima.

Nije mi jasno zašto Anabela iznosi prljav veš od pre deset godina, i da je tačno i da nije tačno. Prvo je pričala da sam je tukao i nisam tad reagovao, ali ovo baš nema smisla. Ona kao da ne razmišlja da imamo decu, ne znam odakle ta potreba da mene provlači kroz razne priče. Nije u redu. Ne pada mi na pamet da je nešto pitam, ona treba da se zapita da li je zbog dece u redu da ovakve stvari iznosi u javnost ili joj je samo u interesu da bude u žiži. Ružno je to što radi, ja nikad nisam iznosio u javnost naš privatan život, a imam dosta toga da kažem – sasuo je Gagi, a onda se osvrnuo na porodicu.

Ona me stalno etiketira po novinama, osećam se ružno. Mojoj porodici ovakve stvari nisu prijatne. Treba da prestane da se ponaša kao žrtva, nek sačuva nešto za sebe. Varao sam je sa njenim drugaricama, pa fuj. Prevršila je svaku meru. Verovatno nije zadovoljna svojim životom, čim ima konstantnu potrebu da mene provlači kroz medije. Ne mogu ni da zamislim šta bi se desilo da ja tako nešto uradim. Kad smo već kod njenih drugarica, Anabela se druži sa mojom bivšom devojkom s kojom sam bio četiri godine u vezi. Tako da je ovo nepoštovanje bivšeg muža, a ne priča o tome kako su je izdale drugarice – zaključio je denser.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još