MARIJA KULIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ana se ohladila od Davida (VIDEO)

David Dragojević i Ana Korać distancirali su se u poslednje vreme, ali se trude da to vešto prikriju od javnosti, čak i za stolom kada su svi pogledi zadrugara, ali i gledalaca uprti u njih.

Milan Milošević je u emisiji "Pretres nedelje" imao potrebu da razreši sve nedoumice u vezi njihovog odnosa, a oni su se potrudili da obrazlože zbog čega to tako izgleda.

- Teško mi je zbog pritiska i svega što se dešava. Ja sam mnogo umorna od svega i psihički i fizički, ja se umorna budim, nemam snage! Ja nemam snage ni da izađem napolje, David je jedina osoba koja mi je tu, srećna sam pored njega! Jedino on može da me podigne. Fali mi porodica, ubilo me sve, katastrofa mi je. On zna šta mene muči, ja njemu sve pričam. Stvarno sam umorna, bilo da je neka sitnica ili šta god, umorna sam. Ranije sam mogla da iskuliram, sada ne - rekla je Ana.

- Kad se posvađamo, ja uvenem, to nisam ja! Nije mi do života, ne volim kad se svađamo. Ja Zlatu poštujem izuzetno i kad mi je teško, Zlata je uvek tu za mene, nađemo se kod rehaba. Ja moram da kažem da Zlata nikad nije promenila stav, uvek je uz svoju decu i muža - rekao je David.

Međutim, Marija Kulić nije mogla da ignoriše ove komentare, pa je bez dlake na jeziku otkrila šta je ona primetila.

- Ja sam primetila da se njihov odnos hladi, postali su dosadni jedno drugom. David je navikao da glumata, Ani je dosadilo, ugušila se. On je uvek bio takav i sa Aleksandrom, sve isto! I uvek je flertovao sa drugim devojkama! - rekla je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još