RUŠILA SVE OKO SEBE, TRAŽILA RASKID UGOVORA: Zlata Đurković napustila rijaliti Zadruga?!

Zlata Đurković, Zorica Marković i Suzana Perović žestoko su se posvađale, a onda je Đurkovićeva potražila da joj otvore kapiju i da napusti rijaliti jer joj je dosta podmetanja.

Naime, Zlata je ranije rekla Zorici Marković da je Suzana imala seks sa Mikijem Đuričićem, a onda je Perovićeva pokrenula priču o tome kako je Zlata gajila simpatije prema Vladimiru Tomoviću koji je izašao iz Zadruge.

Zlata se razbesnela kao nikada do sada, te je počela da urla.

- Kako vas nije sramota, šta više to pričate? Kako vas nije sramota? - vikala je iz sveg glasa na Milana Miloševića, a u njegovu odbranu su ustale Zorica Marković i Matora, koji su tvrdili da je Zlati ovo namestila Suzana.

- Žena te zakopala. Zlata je pričala za Suzanu da joj je pročitala iz očiju da je bila sa Mikije, onda ova besna pričala za nju i Tomovića, nemojte nas da mešate. Same ste sve zakuvale - vikala je Zorica.

Nakon toga je Zlata izletela napolje i počela da ruši inventar.

- Otvarajte kapiju, donesite mi ugovor, đubrad jedna, odmah, rekla sam odmah - vikala je na obezbeđenje koje je pokušavalo da je smiri, a ona ih je gurala.

- Ja sve vidim, ona ovde smešta, uspela je da se predstavi u drugom svetlu, a neki ljudi su joj poverovali. Krala je ovde, podmetala, svašta je radila - rekla je Zorica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.