POKLON ZA PUNOLETSTVO: Dragana Mirković častila sina Marka skupocenim automobilom

Dragana Mirković, koja je nedavno u svom dvorcu napravila gala slavlje za 500 zvanica povodom punoletstva sina Marka Bijelića, iskeširala je neverovatnih 300.000 evra za skupoceni poklon nasledniku. Pevačica i njen suprug Toni kupili su Marku automobil Lambordžini, koji je dugo želeo.

Marko je pre dve godine položio vozački pošto zakon u Austriji nalaže da već sa 16 polaznici mogu da izađu na polaganje, ali je godinu dana morao da vozi u društvu starijih i iskusnijih vozača. Kada je položio, Dragana i Toni su mu kupili Mercedes, kako bi videli kakav je vozač. Kako je dve godine bio oprezan i savestan vozač, odlučili su da mu ispune želju i za punoletstvo kupe automobil koji je želeo – govori dobro obavešten izvor, i nastavlja.

Marko je bio oduševljen kada je video Lambordžini u garaži pored Mercedesa, koji je do nedavno vozio. Bukvalno je skakao od sreće. Nije mogao da veruje da su mu roditelji ispunili san. Dragana je bila ta koja je organizovala iznenađenje za sina jer je jako ponosna na njega, budući da je bio odličan učenik tokom školovanja, te da obrazovanje stavlja ispred svega – završava priču izvor.

Pored auta Dragana i Toni kupili su sinu i stan koji je trenutno u fazi gradnje, ali do kraja godine bi Marko trebalo da se useli u njega i počne momački život.

Izvor: Svet.rs/Srpski Telegraf
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.