fbpx

STIDI SE SVOJE ĆERKE: Marija Kulić uporedila Miljanu sa Lunom Đogani (VIDEO)

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" odgovarali su na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Zašto se smeje Luni Đogani i govori da moli za ljubav Marka Miljkovića, a to je isto ona radila tokom prošle noći kada se svađala sa Lazarom Čolićem Zolom, kao i šta na sve sada imaju da kažnju nema majka i ona, to je bilo pitanje za Miljanu Kulić.

- Slažem se sa ljudima. On nije muškarac za mene. Evo primer, ja sam se nakon rijalitija družila sa Markom Miljkovićem dva meseca i plakala, jer mi je nedostajalo druženje. Ja se brzo vežem za ljude. Molila Zolu, jesam! Van svake pameti je ono što sam ja uradila sinoć. Luna je molila, a nije bila kriva, ja sam kriva - govorila je Miljana.

- Ja u životu nikada nisam prva prilazila nekome kada se posvađamo. Mene je sramota što je Miljana moja ćerka! Ona je ta koja kao Luna moli! Ista je kao Luna. Jeste moja ćerka, ali... Najviše što mrzim kod žena je da sebe ponizi na taj način! Za mene je to dno! - pričala je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.