PRODUKCIJA POKREĆE TUŽBU: Karađorđe Subotić pobegao iz Zadruge, kazna 50.000 evra! (VIDEO)

Karađorđe Subotić pobegao je iz Zadruge, pa će morati da plati kaznu 50.000 evra.

- Karađorđe je samoinicijativno napustio rijaliti, i u skladu sa tim je diskvalifikovan i pokrenuće se tužba i potraživaće se 50.000 evra - pisalo je u pismu produkcije TV Pink.

Karađorđe je pobegao iz Zadruge i to tako što je razvalio prozor kroz koji je prvo izbacio svoje stvari, a onda i on iskočio. On je prvo spakovao svoje stvari u jednu crnu kesu, a onda ih je izneo u dvorište. Stavio je rukavice na ruke, i počeo da razvaljuje prozor, a onda, kada je to uspeo, prvo je izbacio stvari, a zatim i on izašao kroz isti. Njegova ćerka Aleksandra Subotić je sve vreme bila tu, pa je, kada je Karađorđe već izašao otišla je da pozove obezbeđenje, kako bi ga vratili u šou.

Karađorđe je bio pozvan da odgovori zašto je odbio zadatke u toku nedeljnih izazova, a reč je o lakiranju noktiju i depilaciji. Prva ga je osudila njegova bivša žena Ljuba Pantović, a onda je on rekao da će napustiti rijaliti.To niko nije ozbiljno shvatio osim Aleksandre, koja je krenula za njim.

- Karađorđe, nemoj to da radiš. Nisi izgubio 22 več dva honorara, a sem toga zar ćeš da me ostaviš ovde mesec dana pred kraj. Tata, nemoj!

- Zdravo - rekao joj je Karađorđe, i iskočio kroz prozor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još