KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PROGOVORIO O STANIJI: Imala je seks u rijalitiju, folira se!

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović bili su veoma interesantni publici zbog odnosa u Farmi 6, u kojoj su oboje učestvovali.

Ipak, u rijalitiju Zadruga 2 nije baš najjasniji Stanijin stav prema Kristijanu jer ga često pominje, ali ga čas hvali, čas kudi. Upravo zbog toga se Kristijan svojevremeno javio i oglasio u Zadruzi, gde je izneo jasan stav o Staniji.

Imam potrebu kao nebitan, da se javim veoma bitnim rijaliti igračima, pod znacima navoda, Staniji, ružnom Mići, Zorici i tom galamdžiji Vladimiru kako ga zovu u Crnoj Gori. Slušam vas kako polemišete mizerno situacije u kojima spominjete mene, vi obični džabalebaroši koji godinama tumarate po rijaliti programima, nadajući se da ćete ubediti javnost da ste ono što nikada nećete biti. Ali hajmo o istini od početka – rekao je Kristijan.

Ja sam bio na “Farmi 6” za honorar koji je bio dva puta veći od glavne nagrade, zato što sam imao šta da pokažem svima. Uz puno stila i šmeka, uz veliki rad sam šoumenski zaradio novac, tako da meni nagrada i nije bila bitna. Stanija lupeta o nekom kukavičkom mom bekstvu, tri dana pre hiljadu postotne pobede, a ona to ne može da shvati jer bi ona bila u rijalitiju koliko god on trajao, pa i nekoliko godina, a samo zbog jednog cilja, a to je novac – rekao je Golubović.

Stanija, kao i mnoge na “Farmi 6”, nisu se zaljubile u mene, već su glave pogubile za mnom. Jednom prilikom sam im rekao za stolom, da nisam u braku da bi im letelo perje kao kada je vuk u kokošinjcu. Ona je imala seks na toj “Farmi 6”, a sada se folira, a ona zna i sa kim! Jasno sam dao do znanja svim zaljubljenim ženama da mene čeka neko ko je vredniji od svega – dodao je Kristijan.

Izvor: Alo.rs/Blic.rs
Foto: kristijangolubovic/Instagram

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.