BIVŠA SUPRUGA OTKAZALA MUZIČKU SARADNJU, ZATVORILA ĆERKIN BUTIK: Gagi Đogani ogorčen zbog odluka Anabele Atijas!

Luna Đogani rešila je da se nakon rijalitija bavi pevanjem, a tim povodom su njeni roditelji angažovali bitne ljude iz sveta muzike da je spreme za estradni posao. Anagažovali su razne producente i muzičare i uspeli da spreme čak čitav album za svoju ćerku. Iako su Gagi Đogani i Anabela Atijas zajedno na tome radili, to se promenilo.

- Zamislite, rekla mi je da sam isključen iz projekta koji se planira za Lunu posle "Zadruge". Dogovor je bio da pomognem oko pesama jer, ipak, dugo sam na estradi, ali, odjednom, više nisam deo toga, nego samo Anabela odlučuje o Luninoj karijeri - požalio se Gagi, i dodao da je Anabela zatvorila Lunin butik kada je ova ušla u rijaliti.

- Zašto je to uradila, ne znam. Pritom je Anabela insistirala na butiku, a sada je sve uništila. Ne znam, možda će opet da pokrene marku "Luna Đo", jer se bliži kraj "Zadruge", a Luna nema pojma da butik ne postoji - navodi ogorčeni denser, koji je u lošim odnosima sa bivšom ženom otkad je u "Magazinu in" pričala da ju je varao sa njenim drugaricama.

Izvor: Kurir.rs, Svet
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još