NIJE JEDINI KOJI JE IZDRŽAVAO: Filip Mijatov otkrio novog sponzora Ane Korać! (VIDEO)

Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać, napravio je pravu pometnju kada je počeo da priča o svemu kroz šta je prošao sa njom, a večeras je otvorio dušu i otkrio sve do detalja!

Ono što je sve iznenadilo jeste to što je Filip otkrio da nije bio jedini koji je Ani davao novac.

- Ja sam joj iznajmio stan. Ne mogu da se setim svega, bilo je pre par godina. Pošto Anini imaju stan negde u Sremčici, čini mi se, bila je tamo kratko vreme i to je to. Tu je bio neki momak iz Vranja i on je obećao da će da joj plati stan. On je, međutim, odveo u šoping na fakturi, on je lerao da će da joj plati stan i sve te šopinge, ali ništa nije uradio i ja se sažalio i platio. Ja se ponudio, jer je ona bila smorena, ja sam se ponudio, nije mi tražila stan. Sama je živela, dolazio sam ja tu, njena ta drugarica. Nije bilo tu orgijanja, kad dođu drugari, ja sam se povlačio, kad su bile drugarice ja sam bio tu - rekao je Filip i dodao:

- Ona je tad bila u problemu, nije želela da ide u Sremčicu, znate gde je to. Tad dečko se zove isto kao ja i ima hotel u centru Vranja. To su bile fore, ušli su u prodavnicu, izabrali, oni ljudi spakuju i on kaže da hoće da plati preko firme fakturom, kad se pusti fakturom, Ana dođe, pokupi to i to je to. Meni je toga sve bilo žao, to je bilo sedam dana, jadna. To su emocije koje se prodaju, nažalost.

Na kraju, Filip je završio kratko i jasno:

- Pozdravljam te brate moj iz Vranja, znači, sledeće nedelje si ovde - rekao je on.

Šta je Filip još rekao, pogledajte u videu.

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još