DRAGANA MITAR IZBAČENA IZ ZADRUGE: Modelsica se rasplakala i progovorila o braku sa Sinišom!

Dragana Mitar izbačena je sinoć iz rijalitija "Zadruga", nakon što su se za opstanak u Beloj kući borila protiv Marije Kulić.

Modelsica je progovorila o svom učešću u rijalitiju i tome koliko se promenila.

- Mislim da sam se mnogo promenila, da sam dosta smirenija - počela je Dragana, a potom progovorila i o svom braku sa Sinišom.

- Sve mi je bilo turbulentno, a onda sam ušla i bila ušuškana. Volela bih da čujem da li u njegovom životu ima novosti koje ja ne znam. Za početak, volela bih da razgovaramo. Ne znam da li će me razumeti, čak sam i emotivnija. Znam da sam jaka psihički, da sam dosta naučila i razmislila o svom životu - izjavila je ona.

Novinari su želeli da znaju šta očekuje od odnosa sa svojim suprugom, koji nije došao da je podrži u studiju.

- Ne znam, malo se plašim. Ja sam rešila da vidim šta će biti i kako će biti kada izađem. Jedino što su mi stigle stvari pre dva meseca, a sad šta se dešava, jedva čekam da uzmem telefon da vidim. Prvo želim da vidim dete, a onda da sednem sa njim da razgovaram. Ja sam ga sad zvala i nije se javio. Subota veče, možda je u gradu - odgovorila je bivša Modelsica.

Onda se osvrnula na svoj odnos sa Pavlom Jovanovićem, koji je bio jedan od najburnijih u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2". Podsećanja radi, Pavle je bio Draganin ljubavnik, a tokom zajedničkog boravka u Beloj kući ulazili su u mnogobrojne svađe i sukobe.

- Za mene to nije ni osoba. Ja generalno ne volim ljude koji se kače na tuđe priče kako bi u 30 i kusur godina pravili karijeru. Za mene je to ružno - ispričala je Mitar o Pavlu.

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još