ZAPALILI MU AUTO, TUKLI GA I GAZILI: Bivši dečko Ane Korać ipak nije ušao u rijaliti zbog straha!

Filip Mijatov, poznatiji kao bivši dečko Ane Korać je gostovao u studiju, ali u rijaliti nije ušao.

On je govorio o svojoj vezi sa Koraćevom, koja je kako ističe, bila više "kombinacija", ali da mu je tako odgovaralo. Filip je priznao i da Ana nije imala vozačku dozvolu, ali je vozila njegov automobil.

- Ona nema vozačku dozvolu, mogla je da vozi samo kada sam ja tu. Ona je znala i do 250 da vozi. Meni je tada bilo drago da je usrećim, a to je bio moj izbor. To veče, ja sam spavao u njenom stanu. Do tada je sve bilo ful, non stop smo bili zajedno - ispričao je on i nastavio:

- Ona je jedno veče htela da ode na neku žurku i ja sam joj dao auto. Taj auto je bio svaki dan na ulici. Tog jutra je zapaljen. Taj auto je mogao biti zapaljen svaki dan, u svakom momentu, a zapaljen je baš tada kada je Ana vozila.

On je ispričao i da je jednom prilikom zbog Ane Korać dobio batine.

- Imao sam problem zbog nje, prošlog leta su me pretukli zbog nje i rečeno mi je da je to zbog Ane, jer sam rekao da je auto zapaljen zbog nje. Gazili su me i tukli. Ona je mislila da će tako da se odbrani od mene. Tražila mi je 3.000 evra da se odljuti - rekao je Filip.

Mnogi su u tom trenutku pomisli da je možda to razlog njegovog ne ulaska u "Zadrugu", jer ne želi sebi da pravi dodatni problem zbog Ane.

Autor: Izvor: Kurir
Foto: filip_mijatov/Instagram

Pogledajte još