JASNA MILENKOVIĆ JAMI IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE: Marina Tucaković i njen suprug su me uništili!

Pevačica Jasna Milenković Jami nedavno se vratila na muzičku scenu, a premda danas ne uvažava popularnost kakvu je imala tokom 90-ih godina prošlog veka, ona tvrdi kako se nikada ne bi vratila u to vreme zbog bola koji joj je nanet.

- Kada sam se pojavila sa prvim albumom, bila sam slatkica koja nije nikome smetala, jer na albumu nisam imala mega-hit. To je bio simpatičan CD sa pesmom - "Put bola putujem", koja je bila polu-zabavnjak, ništa vau. Zbog toga su me svi obožavali. A kada sam snimila "Čokoladu", ljudi iz PGP-a su mi indirektno rekli da više ništa neće biti kao pre. Nisam imala pojma o čemu se radi, a ubrzo je krenuo cirkus. Svašta su pokušavali kako bi me sklonili sa scene, milom, silom, indirektno, direktno. Put mi je bio mnogo težak, ali je publika bila uz mene. "Čokoladu" niko nije mogao da zaustavi - rekla je Jami.

- Pošto je saradnja sa Marinom Tucaković i Futom krenula fantastično, nisam razmišljala o promeni saradnika. Snimili smo CD na kom je bila i pesma "Šibica". Ceo taj album je bio sjajan, pesme su pravljene po mojoj meri, neke su čak bile i iz mog života. Onda se desio haos. Taj album nikada nije osvanuo pod mojim imenom. Album urađen za mene, dospeo je u ruke druge pevačice! Bila sam prinuđena da uradim drugi album, sa drugim pesmama i drugim autorima. Umešalo se svašta i to je potpuno promenilo estradne tokove. Da sam ja otpevala te pesme... Mislim, otpevala sam ih, ali moja sudbina se preokrenula. Igrala se prljava igra, a ja je nisam znala. Možda je trebalo drugačije da je odigram. Ali, ni tada, ni sada, ja ne umem da igram prljavo. Više mi nije žao. Uzdignute glave idem ulicom, nikome ništa ne dugujem, iako su meni dužni mnogi. Mnogi su se ogrešili o mene - dodala je ona.

- Sve mi je bilo teško. Zbog pesama i zbog toga što se udarilo na moju egzistenciju, zato što su to bile pesme po mojoj meri, iz mog života. Eto, desilo se da je druga pevačica opevala moj život. Uvek sam nekome smetala, smetam i danas. Nikad ne znam odakle duva vetar, a oko mene duva neprestano. Uprkos svemu, ja ne idem đonom, ne uzvraćam istom merom. Nikada nisam postala novokomponovana, nisam promenila karakter. Dešavalo se i da nemam, pa i da dotaknem dno. Bilo je perioda kada su mi sva vrata bila zatvorena, kada su se svi urotili protiv mene. Neko bi na mom mestu posegao za drogom, alkoholom, lekovima, a ja sam ostala čiste glave - nastavila je priču Jami.

Pogledajte još