IZNENADILA SVE: Marija Kulić iznela detalje iz Lunine prošlosti! (VIDEO)

Marija Kulić poželela je da prokomentariše uspomene Lune Đogani, među kojima su najveću pažnju izazvale one sa pevačem Slobom Radanovićem.

U rijalitiju "Zadruga" Marija Kulić je ustala i napravila pravu buru svojim komentarima. Osula je paljbu i po Luni i Slobi i Ani Korać i Davidu Dragojeviću.

- Što se tiče Luninog klipa, Lune mi uopšte nije žao, kao što mi nije žao ni Kije. Pogača kada se prelomi, ne može više da se spoji. Smatram je lošim čovekom. Samo da joj odbije čovek na godine i da joj oprosti. Kada se pojavila žena... Bezosećajna. Ja sam gledala dok je trajao klip kako se Ana ponaša i da li se poistovećuje. Isto pred Aleksandrom radi svašta sa njim. Isto loš čovek, kao i Luna, jer ne mari za osećanja drugih. Ni Aleksandre mi nije žao. A David treba da prizna da je bio sa ovom devojkom iz koristi. Glumatanje sa sve četiri strane. Ovaj Marko je gledao sve šta Luna radi i nije mu pala Luna na pamet. Tačno se vidi da emocija nema, Luna jeste više volela Slobu od Marka, čak i Gastoza više od Marka - rekla je Kulićeva.

U kući je nastao opšti haos zbog Marijinog komentarisanja, a David i Aleksandra Subotić su se opet prepirali ko govori istinu.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u videu.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.