NEMOJ DA PLJUJEŠ ZADRUGARE: Prijateljica očitala bukvicu Staniji Dobrojević i otkrila istinu o Vladimiru Tomoviću (VIDEO)

Drvo mudrosti pozvalo je Staniju Dobrojević kako bi je obavestilo da je vreme da dobije nagradu koju je zaradila učestvovanjem u nedeljnom zadatku iz kog je, zajedno sa ostalim ženama, izašla kao pobednica.

Stanija je dobila telefonski poziv sa Tamarom Tašom Radoman, drugaricom i PR menadžerkom, koja je najpre zamolila Staniju da je sasluša i ne postavlja joj pitanja.

- Slušaj me sada. Malo si se onako... Nisi to ti, ja ne mogu da te prepoznam. Ja tebe razumem, da su tu ljudi takvi kakvi su, ali psovke, rečnik, to nisi ti. Ti si neko ko je dostojanstven - pridikovala joj je Taša.

- Distancirala sam se od svih, rekla sam im sve što imam da kažem. Psovke, to moram da se koristim oružjem koje oni koriste. Neće više biti psovki, ali ja i dalje želim da budem distancirana. Marijana, Maja, Aleksandra i Kulićke i to je to - pravdala se Stanija.

Taša je nastavila da je kritikuje.

- Daješ na važnosti nebitnim ljudima. Nora, ko je Nora? Totalni ignor što se tiče te devojke. Stanija, ti si slobodna devojka, kao ptica. Nemoj da razmišljaš o spoljnom svetu. Nemoj da pljuješ nikoga, hoću da budeš dostojanstvena. Potvrđujem ti samo da za Noru ništa nije demantovao, brane te tvoji fanovi, brani te tvoja porodica, branim te ja. Za rođendan nije dolazio, poslao ti je cveće, ali posle rođendana je nastao pakao. On je podržao priču koja se tiče Zlate, što se tebe tiče on se ne oglašava ništa što se tiče tebe. Sve što ti je rekla Marija Kulić je u pravu, tu ženu da slušaš. Nemoj da se blamiraš više, ta pričanja u kameru, ti pričaš sa nekim ko nije tu - nastavila je sa pridikama Tamara.

Poručila joj je i da se drži svojih prijateljica i da ne psuje porodice, a onda imala i poruku za Pavla Jovanovića.

- Pavlu da poručiš da kada bude uzeo moje ime u svoja prljava usta, da se seti ko su moji prijatelji - poručila je Tamara.

- Ti sad budi mirna, ne mafijaj - poručila joj je Dobrojevićeva, a poziv se brzo završio.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/printScreen

Pogledajte još