PONOSNA NA TAMARIN USPEH: Tijana Dapčević uputila otvoreno pismo "hejterima" (VIDEO)

Tamara Todevska, predstavnica Severne Makedonije, ostvarila je veliki uspeh na nedavno završenom takmičenju za Pesmu Evrovizije, plasiravši se numerom pod nazivom "Proud" na osmo mesto.

Međutim, mlađa sestra popularne pevačice Tijane Dapčević našla se na meti kritika pojedinaca na društvenim mrežama, budući da je Severna Makedonija dobila od Srbije 12 poena, dok Nevena Božović od komšijskog žirija nije dobila ni bod.

Tijana Dapčević uputila je otvoreno pismo tzv. hejterima na svom Instagram profilu, uz objavljen video snimak.

– "Tijana, zašto toliko pišeš o sestri?"; "Kakva Severna Makedonija??? Ne piši tako, bolje ostani u Srbiji!"; "Zašto se ne vratiš u tu Makedoniju ako je već toliko voliš?"; "Dijaspora nas je izdala!"
E, sad da ja vas nešto pitam: Jeste li čuli vi pesmu? Jeste stvarno slušali ili ste samo onako pretrčali? Ili ni ne umete više da saslušate, ni sebe, ni nekog drugog
– napisala je Tijana, i nastavila:

A sad da odgovorim na vaša pitanja:

Proud je ono kad tvoja sestra sa šest godina gleda Evroviziju i kaže: "I ja ću pevati tu!", iako pojma nema ni ko je ona u tom trenutku, a ne šta je Evrovizija.

Peoud je kad smo mesecima svi kao na iglama dok se bira pesma, haljina, nastup i dok svi isfiltriraju dobre namere od loših ideja, da bi se na kraju dobio nastup uz koji vreme stane.

Proud je kad ona dođe na scenu, a ja imam utisak da je sve došlo. I da niko pre nije ni bio tu.

Proud je kad kamera pokaže pun kadar na početku pesme i kad je gledam pravo u oči i vidim da će je to to, da nema potrebe da brinem, iako do pre tri sekunde nisam mogla da dišem od treme.

Proud je kad posle nastupa počnu da stižu ovacije sa svih strana, u obliku poziva, poruka, suza, smeha, navijanja.

Proud je kad znaš da uvek imaš na koga da se osloniš.

Proud je kad, nakon 15 godina, uzmem violončelo ponovo u ruke i apsolutno me ne interesuje da li se provukao neki falš, jer hoću još jednom (na svoj način) da pokažem da sam ponosna na sebe, Tamaru, sav svoj narod (a on je na mestima mnogo širim od roze linija u atlasu) i sve one koji ne odustaju od sebe i svojih snova.

A ovi, digitalni (ne)ljudi, neka pronađu bar jednu stvar na koju će biti ponosni i sve će odmah dobiti lepši smisao - zaključila je Dapčevićeva svoje izlaganje na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: tijana.dapcevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.