BRUTALNA OSVETA: Anin bivši dečko objavio sve poruke Mine Vrbaški! (FOTO)

Mina Vrbaški sinoć je tokom emisije koja je sastavni deo rijalitija "Zadruga 2" iznela neke detalje koji se tiču Filipa Mijatova koji tvrdi da je bio u vezi sa Anom Korać.

Filip je slušao negativne stvari koje je Mina u rijalitiju pričala o njemu, pa je rešio brutalno da joj se osveti.

Kako se očigledno našao prozvanim Mijatov je odmah noćas na svoj profil na društvenoj mreži Instagram objavio poruke koje je razmenjivao sa Minom Vrbaški na kojima se jasno vidi kako mu je tražila novac.

- Malo mi je glupo, nego vidim da sa tobom mogu lepo. Je l' bi mi pozajmio pare za neki period jer imam da platim 17.000 za testiranje kod psihologa - glasi jedna od poruka koje je Mina slala Filipu na šta je on napisao da joj je davao novac kako bi baki kupovala lekove, a da mu ona na ovaj način zahvaljuje.

Podsetimo, onog tentuka kada je Ana Korać saznala da bi Filip trebalo da uđe u rijaliti ona je burno regaovala te rekla da će šou napustiti istog trenutka.

Filip je do sada u javnost izneo mnogo detalja o Ani Korać, a pominjao je čak i Zerinu Hećo i Baneta Čolaka koji su od njega za potrebe snimanja tražili automobil.

Autor: Izvor: Blic.rs
Foto: filip_mijatov/Instagram

Pogledajte još