POSLE LONDONA, OSVAJA I BEOGRADSKE ULICE: Željko Mitrović usred nevremena vozio skejt centrom grada! (VIDEO)

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović od pre deset dana aktivan je na društvenoj mreži Instagram, na kojoj svakodnevno sa pratiocima deli trenutke iz svog privatnog života, koji do sada nisu bili dostupni javnosti.

Osim što je na svom Instagramu pokazao da pauzu za ručak, između brojnih sastanaka, provodi svirajući gitaru i klavijature, i da se na taj način opušta, veliku pažnju njegovih pratilaca, ali i medija, privukli su njegovi snimci iz Londona, na kojima vozi skejt i testira nove 8K360 kamere. Tada je malo falilo da ovaj njegov hobi preraste u posao, s obzirom na to da su mu britanski distributeri ponudili da bude njihovo zaštitno lice.

Međutim, Željko je ovu poslovnu ponudu odbio, a po povratku iz Londona, odlučio je da ove kamere testira i na beogradskim ulicama. Tako je danas na svom Instagram profilu objavio snimak na kom u centru grada, u Knez Mihailovoj ulici vozi elektro skejt, sve vreme snimajući 8K360 kamerom.

Iako je sinoć u Beogradu bilo nevreme, Željka ni to nije sprečilo da izađe na beogradske ulice i uživa u svom hobiju.

- I Beograd je odličan za "karbonski, elektro skejt", ali je sinoć malo falilo da se zbog kiše i klizavog Kneza, razbijem kao debil. P.S. Tamne naočare nosim jer su mi u njima IC senzori i skener za prepreke do 1000 metara! - napisao je Željko uz video.

Kao i svi dosadašnji snimci, i ovaj je izazvao veliku pažnju i oduševljenje Željkovih pratilaca, jer im je na ovaj način pružio mogućnost da upoznaju drugu stranu njegove ličnosti i da vide kako izgleda njegov život van kamera i poslovnih obaveza.

Željko će ove nedelje objavljivati snimke sa drugog kontinenta, a da li će i tamo voziti skejt, ili će se oprobati u nekom drugom vidu razonode, saznaćete ako ga zapratite na Instagramu.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još