ŠANSA KOJA SE NE PROPUŠTA: Aleksandar Milić Mili nagrađuje pobednika takmičenja snimanjem spota i gostovanjem na novom albumu grupe "Miligram"! (VIDEO)

Kompozitor Aleksandar Milić Mili priredio je veliko iznenađenje za svoje pratioce na društvenim mrežama - najbolji među kandidatima imaće priliku da zakorači u svet estrade.

Naime, poznati producent, aranžer, osnivač grupe "Miligram" i vlasnik istoimene diskografske kuće objavio je poziv zainteresovanima za saradnju na svom Instagram nalogu.

- Ovo je prva pesma koju sam uradiko za ovaj božanski glas - napisao je Mili, uz snimak iz studija sa Dženanom Lončarevićem.

- Miligram je naziv moje muzike koju pravim sve ove godine za vas. Imao sam sreće da ceo život radim sa sjajnim izvođačima. Izdvojio sam svojih 70 hitova i ako veruješ u svoj talenat snimi cover pesme iz videa - naveo je muzičar.

- Nagrada za jedinstveni, najbolji snimak je, pazi sad - snimanje oficijalne obrade pesme za koju si snimio cover, spot i gostovanje na novom "Miligramu" sa tom obradom. Četrnaesta pesma i čelendž je “"Loša", Dženan Lončarević. Čekam vas - izneo je Mili svojim fanovima neodoljivu poslovnu ponudu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial) on

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: miligramofficial/Instagram

Pogledajte još