ŠANSA KOJA SE NE PROPUŠTA: Aleksandar Milić Mili nagrađuje pobednika takmičenja snimanjem spota i gostovanjem na novom albumu grupe “Miligram”! (VIDEO)

Kompozitor Aleksandar Milić Mili priredio je veliko iznenađenje za svoje pratioce na društvenim mrežama – najbolji među kandidatima imaće priliku da zakorači u svet estrade.

Naime, poznati producent, aranžer, osnivač grupe “Miligram” i vlasnik istoimene diskografske kuće objavio je poziv zainteresovanima za saradnju na svom Instagram nalogu.

– Ovo je prva pesma koju sam uradiko za ovaj božanski glas – napisao je Mili, uz snimak iz studija sa Dženanom Lončarevićem.

Miligram je naziv moje muzike koju pravim sve ove godine za vas. Imao sam sreće da ceo život radim sa sjajnim izvođačima. Izdvojio sam svojih 70 hitova i ako veruješ u svoj talenat snimi cover pesme iz videa – naveo je muzičar.

Nagrada za jedinstveni, najbolji snimak je, pazi sad – snimanje oficijalne obrade pesme za koju si snimio cover, spot i gostovanje na novom “Miligramu” sa tom obradom. Četrnaesta pesma i čelendž je “”Loša”, Dženan Lončarević. Čekam vas – izneo je Mili svojim fanovima neodoljivu poslovnu ponudu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial) on

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: miligramofficial/Instagram

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.