Prvo zasedanje žirija za izbor "Najlepša bašta Novog Sada"

Prvi sastanak žirija u okviru akcije "Najlepša bašta Novog Sada" održan je danas u 16 časova, u bašti restorana "Lazin Salaš" u Novom Sadu.

Članice žirija pregledale su dosadašnje pristigle fotografije za izbor "Najlepše bašte Novog Sada" i odlučivale o tome koje će kandidate posetiti i napraviti priloge o njihovim sjajnim baštama i vrtovima.

Sastanku su prisustvovale Nada Vujović, glavna urednica Dnevnika, Aleksandra Brzak, urednica Novosadske hronike, Jasna Korać, stručnjak iz oblasti hortikulture i glumica Olivera Balašević.

Ovim povodom, članica žirija, Olivera Balašević pripremila je pravu vojvođansku zakusku i time upotpunila ovaj događaj.

Ako želite da vašu baštu na koju ste tako ponosni - vide i drugi, a da pri tome osvojite vredne nagrade (seme, sadnice, saksije...) prijavite se na "Izbor za najlepšu baštu Novog Sada" koju organizuju dnevni list "Dnevnik", Novosadska televizija i Color Media Communications.

Svoju baštu, vrt ili balkon možete prijaviti na konkurs sve do 15. juna kada će biti i proglašenje pobednika. Prijave, sa kontakt podacima i fotografijama vaše bašte, slati na: najlepsabasta@gmail.com ili putem Facebook stranice
Najlepša bašta Novog Sada.

Pogledajte još