Časopis “Hello! Travel: Boka” predstavljen u Beogradu

Specijalno izdanje turističkog magazina “Hello! Travel: Boka" , posvećeno promociji Tivta, Kotora i Herceg Novog, promovisano je juče u Crnogorskoj kući u Beogradu.

Color Media Communications realizovala je izdanje u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Tivta, Kotora i Herceg Novog, Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i Ambasadom Crne Gore u Beogradu.

Na 196 strana luksuznog dvojezičnog magazina čitaoci će biti u prilici da se upoznaju sa najboljim što Boka može da ponudi od karakteristične hrane, originalnih restorana, plaža i hotela preko festivala i adrenalinskih sportova do značajnih istorijskih spomenika i onoga što je najvrednije - gostoljubivih žitelja Boke.

Prisutnima su se obratili Željka Radak Kukavičić, direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.

Prema Željkinim rečima Crna Gora je mala zemlja, ali vrlo raznovrsna i bogata brojnim pričama i temama.
– Sigurna sam da ćemo uskoro imati još neku ediciju i neku posebnu priču o ponudi i onome što daje Crna Gora. Činjenica je da su pojedine zemlje poznate po fjordovima, a najveći i najlepši fjord na Mediteranu je Bokotorski – navodi Radak Kukavičić.

Prema rečima Roberta Čobana, Boka je jedna od najinspirativnijih regija u bivšoj Jugoslaviji i na Balkanu, ali i u Evropi u celini.
– Kao urednik mnogih časopisa i kao putopisac, obišao sam velik deo sveta. Boka je po meni jedan od najlepših spojeva prirode, kulture i uticaja sa svih strana. To je fascinatno mesto gde možete videti svet u malom – ističe on i .

On je dodao da se u magazinu se, kad je u pitanju Tivat, insistira na mješavini starog i savremenog luksuznog turizma. - To je mesto za svakoga, mesto gde je omogućen provod i za bogate, ali i one sa manje novca -  kazao je Čoban.

Pored ambasadora Crne Gore Branislava Mićunovića, prijemu su prisustvovali još i ambasadorka Kanade Kati Čaba sa suprugom Nećkom, ambasadorka Rumunije Oana Kristina Popa, ambasador Hrvatske Gordan Bakota, ambasadorka Libana Nada Al Akl, otpravnik poslova ambasade Bosne i Hercegovine Zoran Peković, Oleg Kokorin, savetnik u Ambasadi Rusije, Bojan Tričković, službenik Ambasade SAD, Farida Mahdi, supruga ambasadora Iraka u Srbiji, Malet Va Malua Soho, savetnik u Ambasadi Konga kao i Jovana Marić, supruga ambasadora Srbije u Indiji.

Promociji su prisustvovale i brojne lavne ličnosti, a menji njima su se našli: Đordje David, Milutin Mima Karadžić, Milan Karadžić, Vuk Brajović, Sergej Ćetković, Nenad Knežević Knez, Igor Lazić Niggor, Luka Raco, Ivana Jordan, Vjera Mujović, Suzana Mančić, Aleksandar Petrović - Aca Seltik, Cile i Beba Marinković, Saša Plećević - Dr FeelGood, Vesna Dedić, Sanja Marinković...

 

Pogledajte još