MINI CHIC TORBICE: Omiljeni komad ove sezone

Žene su uglavnom “lude” za šopingom, a posebno im torbica i cipela, nikada nije dosta! Zato je početak letnje sezone pravo vreme, da svoju kolekciju proširite malom chic, trendi torbicom, koja vam je neophodna, koliko zbog svoje praktičnosti, toliko i zbog toga što je reč o must have aksesoaru.

Iako nam se ponekad čini da ne možemo da zamislimo život bez oversize torbe, u koju smo spakovale, sve što nam je palo na pamet, a vrlo verovatno nam nije potrebno, vreme je da okušamo sreću sa mini torbicama, odmorimo naše rame i prepustimo se trendu, koji ove sezone govori: Manje je više!

@thevivaluxury

Naravno, čak i kada su male torbice u pitanju, vaš izbor varira od one majušne, koju nosite oko struka, koja je veoma chic, ali ne baš tako praktična, jer u nju možete spakovati svega dve ili tri sitnice, pa sve do one torbe osrednje veličine, u koju mogu stati dokumenta, teledon, novčanik i sjaj za usta, dakle, baš sve što vam treba.

Veličinu svoje male torbice prilagodite prilici u kojoj je nosite. Mini torbica, idealna je za večernje izlaske, u kojima vas glomazne torbe samo sputavaju, dok se za dnevne varijante preporučuje mala torbica, nešto većih dimenzija, u koju može da stane sve ono što vam tokom dana zaista treba.

@glameetsglam

S obzirom da govorimo o letnjoj sezoni, popularne su torbice jarkih boja, koje će se odlično uklapati u svaki letnji outfit. Ako ste sa druge strane, ljubitelji smirenijih outfita i nešto mirnijih boja, imajte na umu da je torbica u boji konjaka nepogrešiv izbor i za dnevnu, ali i za neku posebniju priliku.

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još