LJUBA PANTOVIĆ IZABRALA POTRČKE, ZADRUGARI SE VREĐALI: Nominovani Rebeka Popović i David Dragojević (VIDEO)

Ljuba Pantović je kao ovonedeljni vođa izabrala za potrčke Davida Dragojevića i Lepog Miću, a na zadrugarima je da odluče koga će od njih dvojice poslati u zatvor tokom današnjih nominacija.

Po dolasku voditelja Ognjena Amidžića, došao je trenutak da se u Beloj kući održe nominacije, a ukućani su jedan po jedan iznosili svoje mišljenje o nominovanim zadrugarima.

- Ako između dva zla biraš veće, ja ću poslati Lepog Miću u zatvor - rekla je Miljana svoj sud.

- Za Davida se zna šta mislim, on je najveći folirant. Sve radi da bi stekao popularnost. Sad je sa Anom, iako je svestan ko je ona. Mići ne mogu da oprostim što mi je sve ružne reči rekao, ali ću poslati u zatvor Davida - prokomentarisala je Stanija.

- Lepi Mića je osoba koju ja mnogo poštujem i koga gledam kao oca. Oduševio sam se kada sam video kakav je on čovek. Da je neko drugi preko puta Miće ja bih drugačije reagovao, ovako nemam dilemu, šaljem Davida u zatvor - ispričao je Savo Perović.

- Što se tiče Davida, uvek smo imali korektan odnos. Nikada nisam primetio nikakvo foliranje. Šta mislim o njemu i njegovom odnosu sa Anom sam mu rekao. Vidim da je srećan u ljubavi, neka uživa. Mića je čovek koji nikome ne želi zlo, kad je nekome teško to je čovek koji prvi prilazi da ti ponudi savet i reč podrške. Nikad neću zaboraviti i kad me je pitao: "Sine jesi li gladan", a nije me ni poznavao - pričao je Zola.

- Miću poštujem kao svog roditelja, uvek mi daje savete. Lepog Miću ne bih mogao nikada da pošaljem u izolaciju, zato šaljem Davida - rekao je Marko Marković.

Odlukom glasova zadrugara prevagu je odneo David Dragojević, a osim ukućana i publika je dobila šansu da da svoj sud, a najmanje simpatija je ove nedelje od strane gledalaca dobila je Rebeka Popović i ona će ići na megdan Davidu. Zbog ovoga Marku Petruševiću Petrućiju nije bilo svejedno, te je sve vreme gledao u jednu tačku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – Printscreen/Youtube

Pogledajte još