NAKON ŠTO MU JE PROPAO LANAC RESTORANA: Džejmi Oliver se emotivnom porukom obratio bivšim radnicima

Džejmi Oliver doživeo je veliki poraz jer su mu je tokom prošle nedelje zatvorena većina restorana zbog čega je bez posla ostalo preko hiljadu ljudi.

Kuvar nije nikome pojedinačno rekao da je dobio otkaz ali im se obratio mejlom u kom je pisalo:

- Znam koliko je ova vest teška za vas i želim da vas uverim da sam istražio sve mogućnosti tokom proteklih nekoliko meseci kako bih spasio posao. Uložio sam sve što sam mogao da promenim stvari. Trenutno ne mogu fizički da budem sa vama, ali sam hteo svima da se zahvalim što ste uložili srce i dušu u naše restorane. Puno je toga na šta možete biti ponosni. Naši prehrambeni standardi uvek su nas izdvajali od konkurencije. Svi naši sastojci bili su visokog kvaliteta i proizvedeni na trajan i održiv način. Bila mi je čast i zadovoljstvo da budem deo ovoga, zato mi je teško da kažem zbogom. Ljudi, vi ste najbolji u svom poslu i znam da ćete raditi velike stvari ubrzo. Iskreno mi je žao i šaljem vam ljubav, zahvalnost i, najbitnije, svima vam želim sreću. Danas je jako tužan dan - naglasio je Džejmi, piše portal "24sata.hr"

- Duboko sam razočaran i tužan zato što je naš lanac restorana u Velikoj britaniji otišao pod stečaj. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su tokom godina radili ulažući srce i dušu u ovaj naš posao - napisao je Džejmi na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, pre tri dana.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Jamie Oliver-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.