Za profesionalne kupce

Na Sajmu hotelijera i ugostitelja „HoReCa Expo“, koji se održava u Beogradu od 27. do 29. septembra, na pojedinačno najvećem štandu izlagaće „Metro keš end keri“ (Metro Cash & Carry), koji je svojim konceptom usmeren upravo na profesionalne kupce iz oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva. 
Kako je saopšteno iz te kompanije, „Metro keš end keri“ će posetiocima Sajma hotelijera i ugostitelja predstaviti širok asortiman proizvoda namenjenih hotelima, restoranima i kafićima.
Najveći deo predstavljenog asortimana činiće profesionalne robne marke „metro“, od kojih su čak 62 proizveli domaći proizvođači. U toku sajma posetioci će imati priliku da dobiju informacije „iz prve ruke“ o kompletnom asortimanu koji je namenjen „HoReCa“ profesionalnim kupcima, a biće prikazan široki spektar proizvoda robne marke „metro“ − od profesionalne opreme, čaša za vino, do prehrambenih proizvoda ugostiteljskog pakovanja i sredstava za čišćenje.
Na sajmu će moći da se degustiraju ekskluzivna vina robne marke „metro“ iz Južne Afrike, Australije, Amerike, Francuske, Argentine i Španije uz savete i prezentaciju iskusnog enologa. 

„Metro keš end keri Srbija“ započeo je s poslovanjem u Srbiji početkom 2005. godine. Usledila su otvaranja pet distributivnih centara i danas kompanija ima dva centra u Beogradu, u Krnjači i u Zemunu, i po jedan u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu. „Metro keš end keri“ je svetski lider u trgovini na veliko sa 584 veleprodajna centra u 28 zemalja širom sveta. Posluje u sastavu četvrtog po veličini trgovinskog lanca u svetu nemačke „Metro grupe“, koja je u 2006. godini ostvarila promet od 60 milijardi evra, navedeno je u saopštenju dostavljenom Tanjugu.(„Pregled“)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.