DRAGANA MITAR ŽELI DA BUDE PEVAČICA: Treba da iskoristim svojih pet minuta!

Dragana Mitar, bivša učesnica “Zadruge 2” nakon izlaska iz rijalitija i saznanja da njen muž Pavle ima ljubavnicu, odlučila je da se razvede, ali i da o kraju ljubavi i svom životu snimi pesmu i tako iskoristi svojih pet minuta popularnosti.

Nakon što je napustila “Zadrugu 2”, Dragana je obelodanila da se razvodi, a nakon te odluke je priznala da želi da izgradi karijeru i to na polju muzike.

- Odlučila sam da se nakon “Zadruge” posvetim svojoj karijeri i da krenem da se bavim pevanjem. Mislim da bi odlično bilo da za početak snimim autobiografsku baladu o svemu što mi se izdešavalo, o krahu braka i mom životu generalno. Kasnije mogu tu da budu i neke brže pesme, ali za sada sam ovako isplanirala. Volela bih da glas bude obrađen autotjunom, malo više ću da poradim na toj ideji. Treba da iskoristim svojih pet minuta koji su sada. Iskreno, još uvek se trudim da se odmorim, svaki slobodan trenutak provodim sa sinom i sabiram utiske - kaže Dragana i dodaje da je definitivno rešila da stavi tačku na svoj brak:

- Razvešćemo se sporazumno, definitivno sam odlučila da je to to. Istina je da on ima ljubavnicu sa kojom je sada, rekao mi je da zbog nje ne moram da se razvodim, jer on neće da se ženi njome. On hoće taj neki moderniji brak sa mnom, a ja nisam pristalica toga. Hoću da znam da li sam sa nekim ili sam slobodna. Volela bih da sam znala ranije šta se dešava van „Zadruge“, pa da sam i ja mogla drugačije da se ponašam u rijalitiju, da se ne kontrolišem.

Ova bivša zadrugarka ističe da će uprkos nesuglasicama sa partnerom i razvodu koji planira za sada ipak nastaviti da živi sa i dalje zakonitim suprugom u porodičnom domu.

- Još uvek živimo zajedno, ali gotovo da se i ne viđamo. Ostali smo u dobrim odnosima zbog deteta, tako će i ostati. Pavle će se iseliti, pronaći će stan za sebe, a ja ću ostati da živim ovde. Dok se to ne desi, eto, mi smo zajedno - kaže Dragana i objašnjava da se još uvek nije videla sa svim dragim ljudima koji su joj nedostajali dok je bila u rijalitiju.

- Nisam stigla ni da se vidim sa svima i da se ispričam. Reakcije na moje učešće u rijalitiju su zaista odlične. Čak ni snimke iz „Zadruge“ nisam stigla da pregledam, još je sve sveže. Ono što su mi najbliži članovi porodice i prijatelja rekli jeste da su zaista zadovoljni i da su me gledali i pratili dok sam učestvovala.

Bez dvoumljenja, ova rijaliti učesnica ističe da je njen favorit za pobedu u “Zadruzi 2” kik-bokserka Ljuba Pantović.

- Moj favorit je Ljuba. Ona mi je bila prijateljica, sa njom sam provodila dosta vremena i zaista bih volela da ona pobedi. Svakako podržavam i Sanju i Minu Vrbaški - kaže Dragana.

Matora i Sanja, kao i David i Ana, zaista se vole

Bivša zadrugarka tvrdi da su u rijalitiju ipak moguće prave ljubavi, te da je ona imala priliku i da se u to uveri.

Pogledajte još