PUBLIKA GLASALA DRUGAČIJE OD ŽIRIJA: "Ludi letnji ples" odneo ubedljivu pobedu na "Zadrugoviziji" (VIDEO)

Sinoć je u rijalitiju "Zadruga 2" održano takmičenje "Zadrugovizija" gde su imali priliku da pokažu šta su uvežbali svi takmičari rijalitija. Oni su na sceni izvodili svoje numere u kojima su pokazali kako svoje vokalne tako i igračke sposobnosti.

Kao i svakog puta do sada na "Zadrugoviziji" su pravo glasa imali stručni žiri, novinarski žiri, kao i publika koja je glasala putem SMS-a i Fejsbuka.

Prema glasovima stručnog žirija po maksimalan bod od svakog člana dobili su Aleksa Savić, Savo Perović, Jovana Tomić Matora, Zorica Marković i Lazar Jeremić, koji su ujedno bili pobednici kada je u pitanju stručni žiri. Oni su osvojili prvo mesto i od novinarskog žirija, pa su shodno tome bili presrećni, a kao poklon voditeljka Dušica Jakovljević im je uručila paket, dok su od novinarskog žirija dobili 2000 dinara i korpu slatkiša.

Publika je, pak, glasala potpuno drugačije. Putem Fejsbuk stranice stiglo je preko 500.000 glasova, saopštio je voditelj Ognjen Amidžić. Po mišljenju publike pobedu su odnele Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić kada je u pitanju Fejsbuk glasanje, dok su pobedu SMS glasovima odneli Luna Đogani i Marko Miljković.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official - PrintScreen/YouTube

Pogledajte još