STARLETA NE MOŽE DA ZABORAVI FUDBALERA: Stanija Dobrojević otkrila detalje afere sa Gojkom Kačarem!

Posle učešća na "Zadrugoviziji", Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić odvojile su se od ostalih takmičara i upustile u prisan razgovor.

Tamnokosa učesnica rijalitija prisetila se emotivne veze sa fudbalerom Gojkom Kačarem, optuživši nekadašnju učesnicu rijalitija Enu Popov da je ostavljala komentare na tekstovima o njoj na portalima, nakon njihovog raskida kojem je, navodno, starleta bila uzrok.

- Kurvo, striptizeto... Tad se prvi put pojavilo, ne znam da li je to bila afera sa Kačarom, tad su se prvi put pojavili komentari. I onda su mi novinari rekli, "ma hajde opusti se, to sve piše Ena Popov". To je kao neko ko te hejtuje, sedi i krije se iza imena, tako su me oni tešili, moguće da su ljudi pisali, ali ja sam tad bila anonimna devojka, mene niko nije znao. O.K., uhvatili nas to paparaci sa slikom i onda sve najgore o meni. Šta, ja sam devojka, završila fakultet, otišla u Ameriku. Posle toga sam se slikala gola za "Plejboj" ...  nakon svega, oguglaš. Bez hejtera ne bi bilo to to - ispričala je Stanija.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Pogledajte još