KAŽI JOVANI DA ZATVORI USTA ZA SVA VREMENA: Sanjina majka poslala jasnu poruku ćerki (VIDEO)

Sanja Stanković dobila je poziv sa svojom majkom Biljanom, međutim kada je došla do govornice sačekalo je neprijatno iznenađenje.

Naime, neko je polomio slušalicu u govornici, a njih dve su pokušale da se sporazumeju preko signala i čitanja sa usana.

- Nemoj da plačeš, ti si moje oko, sve moje. Sve je dobro. Kada izađeš, sve će biti dobro. Jedi, mnogo si mršava - pričala joj je majka, a onda je na kratko poziv prekinut, a u međuvremenu je zamenjena slušalica u govornici.

Onda su majka i ćerka povele emotivan razgovor u kome su se dotakli svih situacija koje muče Sanju, a onda je ona dobila jasnu poruku koja se tiče njene devojke Jovane Tomić Matore.

- Volim te. Neću da te vidim da plačeš. Nemoj da si plakala. Jesi čula šta ti je Drvo reklo, to bih ti i ja rekla. Sve je Drvence u pravu. Izdigni se iznad sebe. Nemoj da veruješ nikome. Kaži Jovani da zatvori usta za sva vremena. Čuvaj sebe, gledaj sebe. Mnogo si smršala, šetaj. Psihičke krize se najbolje prevazilaze fizičkim aktivnostima. Gledaj u nebo i znaj da te neko čuva. Digni glavu gore i neka ti kaže ko šta hoće, ti si pokazala da si dobar čovek. Najbolji. Ti si najbolji čovek. Jovana nema pojma o tvom životu, ne zna šta priča. Nismo se odvajale. Bilo je teško, ali znaš da se mama uvek smejala i svi su nam govorili "blago tebi", a samo smo mi znali kako nam je. Nemoj da te bilo šta ubije. Juče sam te gledala, baš si bila slatka. Juče je to pokazalo kakva je ova guska (Miljana) razgovarala sa gospođom Brunclik - pričala joj je majka.

- One su zle - oplela je po Miljani i Mariji Sanja.

- Smej im se u lice, njih to najviše boli. Kad izađeš čeka te Nutela od 3kg. Meni trebaš zdrava. Digni se. I use i u svoje kljuse. Poverenje ni u koga! Ne možeš poverenje imati, pogotovo u nekoga koga znaš godinu dana. Bucko te čeka sa instrukcijama. Dok sam ja živa, ti ćeš imati sve. Sem mame, nemaš boljeg prijatelja. Use i u svoje kljuse - posavetovala je Biljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.