MILJANA KULIĆ OTKRILA ZAŠTO JE IZAZVALA SKANDAL NA ZADRUGOVIZIJI: Zorica Brunclik nazvala me je budalom, opet bih isto uradila! (VIDEO)

Sinoć je kako i svakog ponedeljka u rijalitiju "Zadruga 2" održana emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u kojoj su učesnici komentarisali aktuelne događaje, a među prvima se našao nastup Miljane Kulić sa održane "Zadrugovizije". Ono što je osim pobednika privuklo najveću pažnju je upravo ponašanje Miljane Kulić koja se sukobila sa pevačicom Zoricom Brunclik.

Zorica je bila član stručnog žirija i kao i sve ostale takmičare kometarasila je i Miljanu Kulić posle njenog nastupa. Zorica Brunclik je Miljanu upitala: "Koga ti praviš budalom", da bi od Kulićeve dobila, kako je sama Zorica rekla, drzak i brezobrazan odgovor.

Voditelj sinoćne emisije je Miljanu pitao o ovom sukobu, a ona je nastavila sa svojim provokacijama.

- Meni se moj nastup sviđa. Otpevala sam pesmu Tine Ivanović "Ekstra" i meni je bilo ekstra. Zorica Brunclik zna da je ovo parodija. U inat dušmanima što gore od zlobe vatre i dima. Možda ja jednog dana postanem pevačica. Pita mene Zorica Brunclik koga ja pravim budalom, stručni žiri, statiste ili sebe. Ja sam odgovorila: "Pravim budalom onoga ko se pronašao" i ona mene ponovo pita i ja joj kažem: "Tebe" - odgovorila je Kulićeva, a onda nastavila da se pravda:

- Ja sam devojka koja nema dlake na jeziku. Kada je meni Zorica to rekla, mogla je i da očekuje šta ću da joj odgovorim. Zorice, izvini, ti si kolateralna šteta. Ona je mene indirektno nazvala budalom i one koji mene podržavaju. Opet bih isto uradila i ne kajem se - rekla je Kulićeva.

Voditelj je Miljani rekao da je na Zadrugoviziji njihov zadatak bio imitacija, i da Miljana nije u potpunosti odgovorila na isti.

- Ako su mi ispale grudi, polni organ nije mogao da mi ispadne. Namerno nisam izbacila grudi. U trenutku strasti i energije, to se slučajno dogodilo - rekla je Miljana.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Pogledajte još