Nikola Kojo snima film "TNT"

U Banjaluci je počelo snimanje jednog od filmova o odrastanju, sa radnim naslovom "Totalno novi talas (TNT) - Velika letnja avantura“. Režiser filma je Milorad Milinković, poznat po filmovima "Mrtav ‘ladan“ i "Potera za Srećkom“.

Film je svojevrsni nastavak istoimene serije, čije snimanje je završeno nedavno, a koji bi od oktobra trebalo da se prikazuje na televiziji "Košava". U filmu se pojavljuju i dva iskusna glumca - Nikola Kojo i Marko Živić.

- Ovo je zabavan, avanturistički film. Ako je neko čitao starije grčke i rimske pisce i tamo se dešavalo da stariji kude mlade generacije kako ne poštuju stare vrednosti jer je to normalno, kada ostarite čini vam se da mladi ne poštuju vrednosti, a u stvari je sve isto. Tako je i u ovom filmu - rekao je Milinković.

Glavne uloge imaju četiri mlada glumca. Troje dolaze iz Beograda, a jedna uloga pripala je glumcu iz Banjaluke Zlatanu Vidoviću. Ostali glumci su takođe nepoznati široj publici i ovo su im prve značajne uloge. Vujadin Milošević, Katarina Ilić, Jelisaveta Orašanin su iz Beograda, dok je jedino poznatije ime Mirka Vasiljević. 

- Bilo je fenomenalnih glumaca koje nismo imali gde da stavimo. Izdvojili smo ljude koji nam po tipu odgovaraju. Lako smo podelili male uloge, a što se tiče glavne muške uloge, pozvali smo ponovo određeni broj ljudi, snimili ih, gledali u Beogradu i prelomili. Iznenadio sam se jer ne znam ništa o glumcima ovde i prijatno sam iznenađen - rekao je Milinković.

Glumačka ekipa filma je pojačana nekim poznatijim imenima u ulogama specijalnih gostiju. To su Nikola Kojo u ulozi režisera reklama, Marko Živić u ulozi producenta reklama, a koji je već glumio i u seriji, kao i kameo uloga Nikole Pejakovića.

- Sarađivao sam već u Milinkovićevom filmu „Čitulja za Eskobara“. Volim da učestvujem u projektima koji me se lično tiču, a ovaj me se tiče. Radim s ljudima koji su pozitivni i znaju šta rade, a takvi su ovi. U filmu glumim producenta koji bezuspešno pokušava da sa režiserom, kog igra Nikola Kojo, napravi neke reklame i imaju dosta problema u tome. Na snimanju je bilo dosta smeha, barem među nama glumcima, a nadam se da će film biti smešan i gledaocima - kaže Živić.

Nikola Kojo je takođe već imao saradnju s režiserom Milinkovićem u drugom nastavku "Crnog Gruje".

- Volim da učestvujem u nečemu što edukuje omladinu, a ovaj film jeste takav - rekao je Kojo.

Izvor: Blic

Pogledajte još