TU SAM DA ISPUNJAVAM ŽELJE SVOJE DECE: Ceca angažovala Slobu Radanovića da peva za Anastasijin 21. rođendan!

Anastasija Ražnatović uveliko priprema proslavu 21. rođendana, koja će se desiti 30. maja u prestoničkom restoranu a majka Svetlana Ceca Ražnatović za taj dan pripremila joj je posebno iznenađenje.

- Anastasija voli kako Sloba Radanović peva i upravo zato Ceca ga je pozvala da tog dana uveseljava goste mlade slavljenice, što je on s radošću prihvatio. Osim njega, pevaće i njihova dobra prijateljica Aleksandra Dabić, koja je uvek prisutna na slavljima Ražnatovića - kaže izvor i otkriva još neke detalje luksuznog slavlja.

- Planirano je 150 zvanica, a na predlog dekoratera, koji je Anastasija prihvatila, sve će biti u belo-roze tonovima. Bukvalno će sve biti kao u bajci, a Tasa će sigurno biti princeza večeri. Tijana Todorović specijalno za slavljenicu kreirala je haljinu, baš nalik na princezu - rekao je izvor i dodao:

- Cela žurka je inače Cecin poklon. Neće biti vatrometa, ali će biti nekih specijalnih torti. Obavezan je dres-kod, tako da će muškarci biti u odelima, a devojke u dugim haljinama. Kažem vam, biće to veličanstvena noć za Anastasiju, ali i sve prisutne.

Obavezan je dres-kod, tako da će muškarci biti u odelima, a devojke u dugim haljinama:

- Tasa je morala da dođe pošto je čeka proba haljine, kao i svi potrebni kozmetički tretmani. Jako se raduje i ne krije uzbuđenje zbog toga što će joj Sloba pevati na rođendanu. Naravno, Ceca je već rekla da jedva čeka da zapeva na ćerkinom slavlju, a naravno da će se i brojni prijatelji sa estrade te noći uhvatiti mikrofon.

- Kao i svaki roditelj, tu sam da ispunjavam želje svoje dece. Naravno, one koje su u granicama realnih - rekla je jednom prilikom Ceca.

Podsećanja radi, Tasa je već proslavila rođendan na Mikonosu u prisustvu dečka Đorđa Kuljića i najbližih prijatelja. Osim torte i vatrometa, kojima je bila oduševljena, na večeri na kojoj je bila u jednom trenutku je zapevao i Željko Joksimović, što je mladu Ražnatovićevu veoma obradovalo.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: CECA/Instagram

Pogledajte još