MILICA DABOVIĆ OTVORENO O PORODICI I VASPITANJU: Potrudiću se da moj sin bude ponosan na mene!

Milica Dabović porodila se krajem 2017. godine i na svet donela sina Stefana.

Iako je pre nekoliko nedelja izjavila kako je dala drugu šansu partneru Vuku sa kojim je dobila naslednika, košarkašica je u skorašnjoj objavi otkrila da je ipak stavila tačku na emotivnu vezu jer se ništa nije promenilo.

Ponosna samohrana majka često ističe da je porodica stub svake ličnosti i ne krije da ju je njena upravo takva izvela na pravi put i dala joj vetar u leđa kada je u pitanju profesionalna košarkaška karijera.

Ona je danas objavila poduži status o porodici i istakla da ne osuđuje nikoga i želi da bude najbolja majka svom prvencu Stefanu:

- Ne osuđujem, ja razumem. Svako od nas teži ka tome da bude iskren, i slobodan. Kada smo iskreni i slobodni tada smo nepobedivi, osposobljeni da volimo i budemo ono šta uistinu jesmo. U suprotnom osoba se oseća kao da je zarobljena. Potreba da se oslobodi se izražava na različite načine, jedan od njih je da modeluje sopstvenu istinu, izbegne vlastitu odgovornost. Deca su sa šesnaest godina već odgovorna. Mnoge devojke sa šesnaest postaju majke i počinju da odgajaju decu, sa dvadeset već prave kuće i stvaraju porodice. Jasno je da uvek možemo, da ima načina da sebe zaštitimo i negujemo. Zahvalna sam Bogu na tome što imam Stefana i potrudiću se da moj sin bude ponosan na mene i moju porodicu, da razume, i bude ostvaren. Ljudske slabosti su produkt nekada ljudskog zla nekada neznanja. Do čega je neka je. Biti fer najveća je pobeda svakog zla! Vreme je najbolji putukaz ako je vodilja kroz život dobra namera! Moja porodica-moje sve! - napisala je Dabovićeva.

stafanovamama13/Instagram

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još