DAMA, PRIMER DRUGIMA: Gagi Đogani prokomentarisao izjavu Ene Popov

Nakon što se Ena Popov oglasila povodom tvrdnji Zorice Marković i Miljane Kulić da je voditeljkin bivši dečko Marko Miljković bio agresivan prema njoj, njenu izjavu prokomentarisao je i Gagi Đogani.

Gagijeva ćerka Luna je, kako je poznato, u višemesečnoj vezi sa Markom u "Zadruzi 2" čiji su oboje učesnici, pa je i denser osetio potrebu da se oglasi povodom ove situacije.

Podsetimo, Ena Popov ovog puta nije želela da govori o svom privatnom životu, pa tako ni o nekadašnjem partneru Marku Miljkoviću.

- O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan - rekla je ona, nakon čega se oglasio Gagi.

- Žena koja je zadovoljna svojim životom, ispunjena u svakom smislu, nikada neće pričati loše o drugim ljudima, bivšim partnerima, kolegama ili prijateljima. O bivšima sve najbolje... Neka je Ena Popov, dama, primer drugima. Veliki pozdrav! - napisao je denser na Instagramu.

Izvor: Blic.rs/Nemazabranjenih.rs
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još