KRISTINA KOCKAR I DALJE NE ŽELI DA GOVORI O AFERI ANE KORAĆ I SLOBE RADANOVIĆA: Ne zanima me prošlost!

Pevačica Kristina Kockar sinoć se pojavila na manifestaciji Bečki oskar popularnosti, gde je došla po svoje priznanje na koje je, kako je istakla, veoma ponosna.

Ona je u intervjuu za "Premijeru" govorila o svojoj karijeri, planovima za budućnost, pohvalila je pojedine svoje kolege, a posebno interesantni bili su njeni odgovori na aktuelne teme. O javnom prepucavanju sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, koji se ipak nije pojavio na dodeli, nije želela mnogo da priča.

- Nema potrebe da pričamo o njemu na ovako lepom događaju. Prošlost, ne zanima me uopšte... - negodovala je Kija na pomen Slobinog imena, a raspoloženje joj se nije popravilo ni kada smo joj pomenuli Anu Korać, sa kojom je prekinula prijateljstvo jer je Ivanjičanka, navodno, spavala sa njenim bivšim mužem.

- Ne znam kakve Ana ima veze sa mnom? Bila sam dobra sa mnogim ljudima, pa više nisam... Sve je to život. Ne bih to komentarisala, nisam nikada, pa neću ni sada. Ljudi koji znaju da čitavu između redova neka pročitaju - poručila je Kija.

Izvor: Pink.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.