BEAUTY MUST HAVE: Tri proizvoda koja morate imati u svojoj torbi

Bilo da je reč o mini verziji, ili dobro poznatoj oversize ženskoj torbi, postoje oni beauty proizvodi, koji će nam tokom celog dana obezbediti besprekoran izgled, a koji predstavljaju must have sadržaj naše torbe. Poznato je da u našim torbama nosimo sve što nam i nije tako potrebno, pa nam je gotovo nemoguća misija da u trenutku pronađemo ono što nam stvarno treba. Zato je, bar kada je beauty sadržaj torbe u pitanju, mnogo jednostavnije da sa sobom nosimo samo korisne i zaista potrebne beauty proizvode, koji će, ako se fokusiramo samo na ono što ćemo tokom dana i koristiti, uštedeti mnogo prostora u našoj torbi.

1. Krema za lice

Krema za lice koja neguje, hidrira i regeneriše kožu lica, apsolutni je must have u vašoj torbi. Naša koža je tokom dana izložena mnogobrojnim spoljnim uticajima, koji je zamaraju, zato u prilikama kada na poslu ne nosite šminku i imate prilike da se umijete i osvežite na pauzi, ova kremica će vašoj koži povratiti život, blistavost, sjajan i zdrav izgled, ali imajte na umu da ste na poslu i da ne želite da izgledate masno, pa birajte kreme na bazi vode, da ih uvek imate u torbi i pri ruci.

2. Ruž za usne

Bilo da smo namazali ruž, i krenuli van kuće ili jednostavno želimo da osvežimo svoj izgled tokom dana, ruž je onaj beauty proizvod koji našem make up look-u daje instant osveženje i upadljivu promenu. Zato bi trebalo da ga uvek imamo kod sebe, kako bismo popravili, osvežili ili tek kreirali svoj make up look. Odaberite neutralnu, nude boju ruža, koja će se uklapati u svaki vaš make up look tokom dana, kako biste uvek i nepogrešivo mogli da ispravite štetu, koju je napravila vaša užina ili šolja kafe, koju ste popili na pauzi.

3. Krema za ruke

Našim rukama potrebna je posebna nega, bez obzira na godišnje doba. S obzirom na to da ćete većinu vremena van kuće nešto raditi rukama, odaberite kreme koje se brzo upijaju u kožu i ne ostavljaju film na vašim rukama, koji bi se lepio za sve što dodirnete. Naše ruke izložene su različitim spoljašnjim uticajima, tokom dana, bez obzira na godišnje doba, sklone su isušivanju i zaista je važno negovati ih posvećeno, kako bi ostale ženstvene i nežne.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još