ZADRUGAR UPUTIO IZVINJENJE ENI POPOV: Oglasio se Marko Miljković povodom optužbi da je bio nasilan prema bivšoj devojci

Marka Miljkovića zadrugarke Zorica Marković i Miljana Kulić optužile su da je bio nasilan prema svojoj bivšoj devojci, sa kojom je ljubav započeo u rijalitiju, Eni Popov.

Miljana Kulić je, podsetimo, rekla čak i da joj je lično Ena Popov priznala to, kada su razmenjivale poruke, posle njenog izlaska iz rijalitija.

Sada je rešio da da progovorio o svemu i glavni akter priče Marko Miljković, kom je pušten video snimak kako su o ovome pričale Zorica i Miljana.

- Nema to nikakve veze sa Enom. Desilo se sa drugom bivšom devojkom, nasrnuo jesam, pomirili smo se posle toga, ja nisam mogao da živim sa tom činjenicom, pa smo raskinuli - rekao je Marko.

- Meni je bilo monstruozno ono što je izgovorio za Lunu. Nekako sam se pronašla tada. Kako se iživljavao na njoj, kako joj je uzeo posteljinu. Veza je prekinuta jer je nasrnuo na Enu Popov. Zato on ne želi da se spominje Ena. Ali jedino je i iskreno voleo tu Enu Popov. Iživljava se na devojkama... On Enu nikada neće moći da prežali i nikada neće imati devojku poput nje - ispričala je Miljana.

- Ja se izvinjavam Eni Popov u ime majke monstruma, što izgovara ovako gnusne laži i želim joj svu sreću u životu - poslao je poruku bivšoj devojci Miljković.

Podsetimo i Ena Popov se oglasila ovim povodom kada je rekla sledeće:

- Mislim da je potpuno jasno da, niti gledam taj sadržaj, niti je to sfera mog interesovanja, ali, zaista. Pogled na moju životnu situaciju govori da živim u 2019. godini i bilo bi lepo da svi žive u sadašnjosti. O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan - rekla je Ena.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official - PrintScreen/YouTube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.