LANSIRANA APLIKACIJA BEAUTYPASS: Dan lepote na krovu Beograda

U prelepom ambijentu poznatog prestonickog hotela okupile su se zvanice iz javnog života naše zemlje povodom lansiranja aplikacije BeautyPass koja je napokon stigla i u Beograd.

Pre našeg glavnog grada grupa IT stručnjaka iz Srbije ovu aplikaciju, namenjenu pre svega manekenkama, pokrenula je u Njujorku, Milanu i Parizu. Kada je BeautyPass zaživeo u svetu rešili su da osvoje Beograd.

Na koktelu su okupili upravo najvažnije osobe iz modne industrije i poznate ličnosti koje su pružile podršku ovom kreativnom i zahtevnom projektu koji ima za cilj da kreira novu internet zajednicu manekena i modela. Ideja je da svi koji naprave profil ma BeautyPass-u imaju pristup besplatnim sadržajima i vaučerima za spektakularna putovanja, koktele, restorane, spa centre i da na taj način dobiju svoj pasoš "države" Hedonizam.

Dobrodošlicu svim zvanicama poželela je prelepa voditeljka Mila Čurčić koja je vodila program do kraja večeri.

Iskusne manekenke Ivana Stanković, Tamara Paunović, Adriana Čortan i Dragana Grnčarski na licu mesta edukovale su svoje mlađe koleginice o aplikaciji koja će im olakšati rad i boravak u inostranstvu ali i u Srbiji.

Glumica Dragana Mićalović pojavila se u prelepoj haljini koju potpisuje Ines Janković i uz prepoznatljiv osmeh kreirala je svoj profil na BeautyPass-u.

Simon Karić uživao je u koktelima i nazdravljao je u čast prijatelja koji su ovu aplikaciju kreirali.

Poznata "youtuberka" Anna Lazarević bila je najsrećnija zvanica pošto je upravo ona osvojila najvredniju nagradu - skupoceni mobilni telefon pobedivši u foto konkursu koji je ovom prilikom organizovan u restoranu na krovu hotela.

Ostaje samo da vidimo da li će aplikacija osvojiti Beograd kao što je bio slučaj sa svim svetskim meyropolama u kojima je pokrenuta.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još