OMILJENA DESTINACIJA: Kaća Grujić kupila stan u Parizu

Katarina Grujić jedna je od estradnih zvezda koja mnogo voli da putuje, a jedna od omiljenih destinacija joj je Pariz.

Kaća je i svoj 27-i rođendan nedavno proslavila u Parizu, a jedan od spotova za duetsku pesmu sa kolegom šakom Polumentom, upravo je snimila u gradu svetlosti.

A koliko joj se dopao Pariz, svedoči činjenica da je odmah nakon proslave svog rođendnaa angažovala agenta da joj pronađe stan koji će kupiti u ovom gradu. Grujićeva je već dala kaparu za stan čija cena po kvadratu iznosi 10.000 evra, a uskoro bi trebalo ponovo da ode u Pariz kako bi okončala kupovinu nekretnine.

- Katarina je oduvek bila zaljubljena u Pariz, a kao devojčica je maštala da živi u Gradu svetlosti. Francusku kulturu obožava, uživa u njihovoj kuhinji, a odnedavno je čak i počela da uči jezik. U Parizu je snimila spot sa Šakom Polumentom, a svaki put kada boravi u tom gradu, poželi da u njemu ostane zauvek. Tako se desilo i poslednjeg puta, kada ju je dečko iznenadio za rođendan i odveo u Grad svetlosti - kaže izvor i objašnjava da je pevačica zbog toga rešila da u Francuskoj kupi stan.

- Kaća i njen momak boravili su nekoliko dana u Parizu, gde su proslavili njen 27. rođendan. Danju su obilazili kulturne i istorijske znamenitosti grada, a uveče su uživali u popularnim pariskim restoranima i klubovima. Zbog ludog provoda, oboje su još više zavoleli Pariz, a njena odluka da upravu u tom gradu kupi sebi nekretninu bila je spontana - kaže izvor i objašnjava da je pevačica dva dana pred povratak u Beograd rešila da angažuje agenta za prodaju nekretnina, koji joj je pokazao nekoliko stanova.

- Tražila je da joj pokaže popularne lokacije u Parizu, a u jednom danu videla je čak pet stanova, od kojih joj se nijedan nije dopao. Tek sledećeg dana agent za nekretnine ju je odveo u jednu zgradu na četiri sprata i pokazao joj stan koji nema više od 60 kvadrata. Međutim, Kaću je „kupio“ prelep pogled sa terase tog stana, ali i činjenica da je u neposrednoj blizini Ajfelovog tornja. Odmah je zamislila sebe kako pije kafu na terasi svog stana u Parizu, dok joj pogled pada na Ajfelov toranj i reku Senu - kaže izvor i dodaje:

- Dala je deset odsto kapare za stan čija ukupna cena iznosi 600.000 evra i dogovorila se sa agencijom o uslovima kupovine. Za nekoliko nedelja trebalo bi ponovo da se vrati u Pariz kako bi kupila stan, a potom ga prevela u svoje vlasništvo. Kada se sve to bude završilo, nije isključeno da će Kaća, u nekoj dalekoj budućnosti, trajno postati Parižanka - kaže na kraju izvor.

Izvor: Alo.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još