STANKOVIĆEVA PREPLAŠENA: Sanja progovorila o makrou iz Šapca i elitnoj prostituciji (VIDEO)

Sanja Stanković bila je vidno iznenađena kada su je novinari pitali za njeno poznanstvo sa uhapšenim makroom Mihajlom Maksimovićem i njeno hapšenje krajem 2014. godine kada je protiv Sanje podneta krivična prijava, nakon koje je zatim i osuđena za bavljenje najstarijim zanatom.

Stankovićeva je vešto izbegava konkretne odgovore tvrdeći da ne poznaje Makismovića i da su njegovi iskazi u policiji koje joj je novnarka navodila netačni, Sanja se pravdala time i da se razume u krivično pravo te da delovi iskaza nisu mogli da isplivaju u javnost.

Nakon emsijie, u spavaćoj sobi Lepi Mića stavio je do znanja zadrugarima da sedma sila nikada ne bi iznela netačne informacije, posebno kada se radi o tako pipljivoj situaciji.

- Da li vi mislite da bi novinari lagali za tako pipljive stvari?! Da li ste vi normalni?! - pitao je Lepi Mića.

- Ako je taj čovek to rekao, treba da izađe i da mu je*e mater! Treba da ide sa advokatom u muriju! - rekla je Matora.

Sanja je bila iznenađenja, ali i uplašena zbog detalja o njenom privatnom životu koji su isplivala u javnosti, dok je njena devojka Jovana Tomić Matora na sve načine pokušala da je odbrani.

- Kad se prećuti ne valja, kad se kaže, opet ne valja! Odlučite se! - rekla je Sanja.

- To je sve Stanija rekla za stolom! Ta informacija potiče iz Zadruge, niko od novinara nikad ne laže! - objasnio je Lepi Mića.

- Ja bih razvalila vrata i otišla u muriju da vidim u čemu je problem! - bila je jasna Matora.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još