SA SVIMA SE DOMUNĐAVA, PRAVI SPLETKE: Mina otkrila Drvetu mudrosti da Lazar drži u šaci Anu i Davida (VIDEO)

Mina Vrbaški tvrdi da su ona i Ana Korać živele zajedno, a Ana sve to pokušava da prikrije. Ona tvrdi da je samo gostovala kod Mine, a svi misle da Ana to krije, zbog Minine umešanosti u prostituciju.

Ona se plaši da će je poistovetiti sa Minom i zbog toga ne želi da prizna da su živele zajedno. Mina je kod Drveta mudrosti i sinoć za stolom pred Anom rekla da su Ana i ona zaista i živele zajedno, ali Ana i dalje tvrdi suprotno.

- Lazar igra rijaliti. Priča ljudima jedno, kao on je prijatelj, a drugima priča drugo. Ja sam sinoć zamerila Davidu što je napao Aleksandru, a nije mu ona kriva, već Lazar. On zna mnogo stvari, ali neće to da otkrije. On kanali devojku najboljeg druga, sa svima se domunđava. Ima priču koju vrti i pravi spletke - rekla je Mina.

Lazar je pretio da zna neke stvari iz života van Zadruge.

- Znam, otprilike, šta je, Lazar zna neke ljude i to su priče koje nisu za televiziju. David zato i "povuče ručnu", jer zna da Lazar zna neke stvari - rekla je Mina.

- Mogu da ti kažem da Lazar nije pravi prijatelj Davidu i Ani. Aleksandra nije džabe pričala neke stvari, čula je od Lazara. Znate ono što trezan misli, pijan govori - rekla je Mina.

Drvo je na kraju tražilo od Mine da mu oda neku veliku tajnu, a onda će dobiti da čuje pesmu po želji.

Ona nije imala ništa konkretno da kaže, ali je dobila zadatak da sazna nešto što bi moglo biti zanimljivo.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još